Laden...

Verzenden & retourneren

Door de overheidsmaatregelen tegen het coronavirus stijgt het aantal online bestellingen in Nederland en België op dit moment sterk hierdoor kunnen er vertragingen ontstaan bij het verwerken van bestellingen maar ook bij de bezorging door PostNL.

Wij werken samen met PostNL volgens een 24 uurs leveringservice. Dit betekent dat alle bestellingen die door ons worden aangeleverd aan PostNL de volgende dag moeten worden bezorgd. Echter is het op dit moment drukker dan normaal waardoor de levertijd iets kan oplopen. Door het grote aantal bestellingen, de impact van de maatregelen (zoals afstand bewaren en contactloos bezorgen) en het hogere ziekteverzuim kan er lokaal vertraging ontstaan bij de pakketbezorging. Wil je weten wanneer je pakket wordt verstuurd? Wacht rustig je track en trace-code af.

Verzenden

Voor bestellingen geldt een tarief van €4,99 voor verzendkosten. Dit geldt voor zowel zendingen binnen Nederland als naar België en Duitsland. Postdrogist.nl en Onlineluiers.com doen er alles aan om alle bestellingen zorgvuldig in te pakken en deze direct te verzenden.

Reycling dozen

Om verspilling te voorkomen proberen wij zoveel mogelijk dozen te recyclen, zo sparen wij het milieu en kunnen we ook nog eens lagere prijzen rekenen voor je.
Het kan dus voorkomen dat je een bestelling ontvangt in een doos die niet hoort bij het bestelde product.

Retourneren

Wil je een pakketje retourneren? Neem dan even contact op met onze klantenservice op klantenservice@postdrogist.nl of bel naar 085 7733759.
Je hebt een afkoelingsperiode van maximaal 90 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product indien mogelijk ongebruikt en in originele verpakking retourneren. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor je eigen rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen na ontvangst crediteren. Laat ons vantevoren wel even weten dat je zending retour komt zodat wij de retour direct kunnen verwerken. Je kunt dit telefonisch of per mail aan ons doorgeven. Tevens kun je gebruik maken van het modelformulier ( zie einde algemene voorwaarden). Deze retourvoorwaarden zijn alleen van toepassing bij particuliere klanten, voor zakelijke klanten zijn er geen herroepingsrechten.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (behalve de retourkosten), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Eerder genoemde retourvoorwaarden zijn alleen van toepassing bij consumenten, voor zakelijke klanten (ook kleine zelfstandige) zijn er geen herroepingsrechten.